pescarmagazin
158 poze   6834 vizite

Magazin Pescaresc

OFER PROCENT DIN VANZARI CELUI CARE GASESTE CLIENTI PENTRU VANZAREA DE PLUMBI, MOMITOARE, PLACUTE, MONTURI, LINGURI ETC
Copy of DSCI0033
Copy of DSCI0033


Comentarii album • 9
nelutu 19 septembrie 2013  
tare de toot !!!
Raportează
pescaromg 18 mai 2012  
sa vedem poate facem o colaborare
astept sa intri la mine sa vb
Raportează
MarcelBalan 11 februarie 2012  
www.petitieonline.ro/petitie/16668057

SPUNE STOP PESCUITULUI CU PLASELE ȘI BRACONAJULUI ! INTRĂ PE SITE ȘI SEMNEAZĂ PETIȚIA !


Pescuitul intensiv cu plasele realizează practic o sărăcire a populațiilor piscicole din fluviul Dunărea și râurile adiacente, precum și din Delta Dunării . Chiar dacă au fost stabilite anumite cote de pescuit - exploatarea fără menajament a resursei piscicole a dus progresiv la scăderea populațiilor piscicole care este în pericol de mai mulți ani .
Îndigurea unor suprafețe din lunca Dunării de-a lungul fluviului DUNĂREA de la Tulcea până la Porțile de Fier, a diminuat suprafețele inundabile unde peștii realizau reproducerea naturală .
Îndiguirile sistematice creează mari probleme de îndată ce fluviul are cote mari - ajungându-se la inundații .
Ar putea fi create niște sisteme de ecluze și posibilitatea inundării temporare a unor suprafețe unde de altfel s-ar putea realiza reproducerea peștilor.
Găsirea unor soluții de acest gen ar putea constitui rezolvarea a două probleme majore - posibilitatea reproducerii naturale a peștilor și refacerea resursei piscicole și dispariția pericolului inundațiilor.
Problema braconajului sturionilor și a celorlalte specii din Dunăre și Marea Neagră e binecunoscută - realizarea controlului însă este deficitară pe fluviu - numeroase bărci cu braconieri - pescuiesc strurioni, și alte specii, tot timpul anului fără ca nimeni să-i tragă la răspundere - este o bătaie de joc a celor răspunzători - care au dat o lege ce este încălcată de braconieri .
Cercetarea științifică care a făcut puiet de sturioni și a populat Dunărea este luată în derâdere de cei care nu-și fac treaba - inspecțiile piscicole ! ANPA este răspunzătoare de declinul resursei piscicole naturale !
Raportează
lako 25 martie 2011  
interesanta pagina.abonamente la revista.....cum????
Raportează
anonim
ovidiu 26 martie 2011  
momentan stand by.....
Raportează
ciupuligacosmin 26 ianuarie 2011  
fff
Raportează
august26 20 ianuarie 2011  
Wooooow! Super tare ce-am vazut aici. Merci pentru coment, asa am avut privilegiul de a rasfoi minunatele si educativele pagini pe care le aveti. Felicitari si fir intins!
Raportează
bundu 19 ianuarie 2011  
In primul rand, mi-am permis sa va adaug la prieteni.Apoi, am intrat si v-am studiat albumele iar in al treilea rand, m-am bucurat la o stacana de vin de cunostiinta.
Raportează
PescarMagazin 21 ianuarie 2011  
Poate in viitor virtualul se poate transforma in realitate, pescarmagazin.sunphoto.ro/
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.