pescarmagazin
158 poze   6834 vizite

Revista Lanseta 2

untitled
untitled


Comentarii album • 5
MarcelBalan 11 februarie 2012  
www.petitieonline.ro/petitie/16668057

SPUNE STOP PESCUITULUI CU PLASELE ȘI BRACONAJULUI ! INTRĂ PE SITE ȘI SEMNEAZĂ PETIȚIA !


Pescuitul intensiv cu plasele realizează practic o sărăcire a populațiilor piscicole din fluviul Dunărea și râurile adiacente, precum și din Delta Dunării . Chiar dacă au fost stabilite anumite cote de pescuit - exploatarea fără menajament a resursei piscicole a dus progresiv la scăderea populațiilor piscicole care este în pericol de mai mulți ani .
Îndigurea unor suprafețe din lunca Dunării de-a lungul fluviului DUNĂREA de la Tulcea până la Porțile de Fier, a diminuat suprafețele inundabile unde peștii realizau reproducerea naturală .
Îndiguirile sistematice creează mari probleme de îndată ce fluviul are cote mari - ajungându-se la inundații .
Ar putea fi create niște sisteme de ecluze și posibilitatea inundării temporare a unor suprafețe unde de altfel s-ar putea realiza reproducerea peștilor.
Găsirea unor soluții de acest gen ar putea constitui rezolvarea a două probleme majore - posibilitatea reproducerii naturale a peștilor și refacerea resursei piscicole și dispariția pericolului inundațiilor.
Problema braconajului sturionilor și a celorlalte specii din Dunăre și Marea Neagră e binecunoscută - realizarea controlului însă este deficitară pe fluviu - numeroase bărci cu braconieri - pescuiesc strurioni, și alte specii, tot timpul anului fără ca nimeni să-i tragă la răspundere - este o bătaie de joc a celor răspunzători - care au dat o lege ce este încălcată de braconieri .
Cercetarea științifică care a făcut puiet de sturioni și a populat Dunărea este luată în derâdere de cei care nu-și fac treaba - inspecțiile piscicole ! ANPA este răspunzătoare de declinul resursei piscicole naturale !
Raportează
Sambata 1 octombrie ora 11 la Hanul Ilisesti loc.Ilisesti jud.Suceava va avea loc traditionala exozitie canina anuala destinata raselor de caini Ciobanesti Romanesti. Informatii despre concurs, cazare etc la tel 0753520737. Organizatori presedintele Clubului National de Caini Ciobanesti Romanesti filiala Suceava Bumbac Gheorghe
Raportează
ovidiumaier 27 ianuarie 2011  
ff frumos subces
Raportează
bundu 19 ianuarie 2011  
domnule OVI, unde se poate procura revista??????????Pret?????????
Raportează
PescarMagazin 21 ianuarie 2011  
Revista este o continuare virtuala care se va transforma intr-un magazin pescaresc sau un caleidoscop cu de toate. ( E-book) Dar mai dureaza. pescarmagazin.sunphoto.ro/
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.